Προτάσεις διακόσμησης

Ο τρόπος για να οργανώσετε την διακόσμηση στο χώρο σας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η 3D Art Theming παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της θεματικής διακόσμησης, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Τρισδιάστατες θεματικές κατασκευές, ανάγλυφες επενδύσεις, τεχνητά βράχια, 3d εμπορικά σήματα, διαφημιστική διακόσμηση, ξύλινες ανάγλυφες ταμπέλες, τοιχογράφιες, επιγραφές, ταμπέλες, περίτεχνη ζωγραφική σε υλικό της αρεσκείας σας (μουσαμάς, γυαλί, ξύλο κ.λ.π.).

παιδικά θέματα

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή που δίνετε στην σελίδα μας αλλά και για την προσπάθειά σας να γνωρίσετε μία διαφορετική αντίληψη στο χώρο της τέχνης.

Η εταιρία μας, με τη μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που παρέχει για τη διαμόρφωση και τη διακόσμηση του εσωτερικού και εξωτερικού σας χώρου, σας παρουσιάζει τη δική της πρόταση προσφέροντας δωρεάν μελέτη, εξειδικευμένη επαγγελματική κατάρτιση σε κάθε είδους επαγγελματικό χώρο σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο:

Διακόσμηση για παιδικό χώρο

Ξενοδοχεία, εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα, καταστήματα, δημόσιοι οργανισμοί, περίπτερα εκθέσεων, θεματικά πάρκα, πισίνες, παιδότοποι, παιδικοί σταθμοί, café bar, κατοικίες κ.λ.π.

Η πολυετής εμπειρία που διαθέτουμε και η ηθική βάση στην οποία στηριζόμαστε, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε απλές αλλά και κατάλληλες λύσεις μέσω των υπηρεσιών μας, για να προσφέρουμε αποκλειστική και προνομιακή εξυπηρέτηση ακόμα και στον πιο απαιτητικό πελάτη.

Παρέχουμε καινοτόμες υπηρεσίες που κάνουν τη διακόσμηση προσιτή σε όλους.

Υποστηρίζουμε με σθένος ό,τι μας έκανε να ξεχωρίσουμε, και θα συνεχίζουμε να παραμείνουμε δίπλα σας προσφέροντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αποκλειστική εξυπηρέτηση , ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες, πρωτοπορίακα προιόντα στην καλύτερη τιμολόγηση και συνεχή υποστήριξη και μετά το πέρας της συνεργασίας μας.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την εταιρία μας ευελπιστώντας να είμαστε κατατοπιστική και χρήσιμη.

Ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα θεματικής διακόσμησης απο τα  ΕΡΓΑ ΜΑΣ.

Στην προσπάθειά μας για συνεχή βελτιώση της ποιότητας και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, και επειδή η γνώμη σας μετράει, μπορείτε να αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας και να επικοινωνήσετε μαζί μας για να υποβάλετε απορίες και ερωτήσεις αναφορικά με τις υπηρεσίες μας, για να διατυπώσετε παράπονα, υποδείξεις ή θετικά σχόλια. Όλα τα ως άνω είναι πάντα ευπρόσδεκτα και απαραίτητα, και τα λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψην μας. Η κάλυψη των αναγκών σας αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα λειτουργίας της εταιρίας μας.

Σας δηλώνουμε σύμφωνα με τον ν. 3471/2006 και τον 2472/1997 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του ατόμου, δεν θα επεξεργάζονται και δεν θα γίνουν γνωστά τα προσωπικά σας δεδομένα.

Σχόλια

Πείτε μας την γνώμη σας

 

χώρος υποδοχής και αναμονής Δίνουμε λύσεις

Κυρίαρχο στοιχείο των έργων μας είναι η βέλτιστη εκμετάλλευση του χώρου και η ομαλή ένταξη του στον περιβάλλοντα χώρο.

Δίνουμε έμφαση στις ανάγκες σας

Προτείνουμε μοναδικές λύσεις, συμβουλέυοντας σας να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει πιο πολύ στις ανάγκες του χώρου σας.

Η πλήρης ικανοποίηση των απαιτήσεων σας και η τήρηση των υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών αποτελούν τη βάση της επαγγελματικής μας φιλοσοφίας.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία , η εταιρία προσφέρει:

   -Υψηλή ποιότητα και αισθητική στο σχεδιασμό και στην κατασκευή.

   -Προκοστολόγιση και ταχεία ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

   -Το έργο διαμορφώνεται λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαιτερότητα του χώρου.

Εμπιστευθείτε μας κα θα δημιουργήσουμε μαζί χώρους υψηλής αισθητικής που θα σας εμπνέουν!

Επιστροφή