3D διακοσμήσεις χώρων

Τι ακριβώς είναι η τρισδιάστατη θεματική διακόσμηση;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όποια κι αν είναι η ανάγκη της επιχείρησης σας στο χώρο της διακόσμησης, των ειδικών κατασκευών και της διαφήμισης, έχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις που ταιριάζουν σε κάθε προϋπολογισμό!

Δημιουργούμε αξέχαστες εμπειρίες, παρέχουμε ιδέες και υπηρεσίες, για χώρους αναψυχής, θεματικά πάρκα, μουσεία, εμπορικά κέντρα, διαφημιστικές εταιρείες, παιδικές χαρές, πάρκα νερού. Μετατρέπουμε και εφαρμόζουμε ένα τέλεια διαμορφωμένο περιβάλλον σε χώρος δραστηριοτήτων για μικρά και «μεγάλα» παιδιά, σε λιανικό εμπόριο, στα τρόφιμα & ποτά και σε εκδηλώσεις.

Επαγγελματικές προτάσειςΜε δικό μας ολοκληρωμένο δημιουργικό τμήμα που αποτελείται από έμπειρους διακοσμητές, ζωγράφους και γλύπτες, με δικό μας εξοπλισμό και δικά μας μέσα τεχνικής υποστήριξης, σε συνδυασμό με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών από τη σύλληψη της ιδέας έως το σχεδιασμό και την υλοποίησή του έργου στην παραγωγή, εξασφαλίζουμε άψογη εξυπηρέτηση, απόλυτη ποιότητα, αισθητικό και μοναδικό αποτέλεσμα των εργασιών.

Αναλαμβάνουμε λύσεις διαμόρφωσης επαγγελματικών χώρων, κατοικιών, καταστημάτων, ξενοδοχείων, τη δημιουργία 2D & 3D μορφών και παραστάσεων σε κέντρα εκθέσεων, ινστιτούτα αισθητικής, κέντρα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, σχολές χορού, αθλητικά κέντρα, φαρμακεία, ιατρεία, κομμωτήρια, καφετέριες, ταβέρνες, ιδιωτικούς χώρους, κ.α.

Σχεδιασμός εκθεσιακών περιπτέρων

Δημιουργία τρισδιάστατων θεματικών & ειδικών κατασκευών.

Η 3D Art Theming έχει τη δύναμη να σας προτείνει μια πλούσια γκάμα ιδεών και να παραδώσει έργα υψηλής ποιότητας από το Α έως το Ω ξεκινώντας απο την δημιουργική ομάδα του σχεδιασμού, συνεχίζοντας με την ομάδα παραγωγής με υψηλή εξειδίκευση διαχείρισης του έργου και καταλήγοντας με την ομάδα εγκατάστασης και υλοποίησης, για να σας παρέχουμε ένα ανθεκτικό, ασφαλές και εντυπωσιακό προϊόν. Ένα προϊόν, που θα παραμείνει στη μνήμη των επισκεπτών σας όλων των ηλικιών, παρέχοντας έτσι σε εσάς μία μακροπρόθεσμη κερδοφορία.

Ξεχωριστές λύσεις για παιδοτοπούς

Oρισμός του έργου.

Πριν από την έναρξη του σχεδιασμού θα καθοριστεί η έννοια του έργου με βάση κάποιους παράγοντες: τη μελέτη της τοπικής αγοράς, ο χαρακτήρας και η τοποθεσία, σε ποιές ηλικίες θα απευθυνθεί και το είδος της πελατείας που προσπαθεί να προσελκύσει, επίσης ο ανταγωνισμός στην αγορά, η επιθυμητή χωρητικότητα, οι σωστές αναλογίες, οι δυνατότητες και οι περιορισμοί της επιφάνειας του χώρου, ο προϋπολογισμός κ.λ.π.

Σχεδιασμός του έργου.

Κάθε έργο είναι μοναδικό και απαιτεί τον κατάλληλο σχεδιασμό ξεχωριστά για κάθε περίπτωση. Ο σχεδιασμός δεν είναι μια αφηρημένη έννοια. Ξεκινά με τη δημιουργία μιας ιστορίας με ανάπτυξη και ανταλλαγή ιδεών ώστε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το προκαταρκτικό σχέδιο είναι και το θεμέλιο, επειδή περιέχει όλα τα βασικά κριτήρια και στοιχεία που απαιτεί το έργο και πρέπει να δώσει στον πελάτη την δυνατότητα να είναι σε θέση να καταλάβει με ακρίβεια τη σωστή κατέυθυνση του έργου.

Εξαντλούμε όλες τις δυνατότητες του χώρου, το δάπεδο, τους τοίχους, ακόμα και το ταβάνι για ένα πρακτικό, οικονομικό και αποδοτικό σχέδιο εξασφαλίζοντας το μέγιστο στο διαθέσιμο χώρο. Η υλοποίηση με τη γενική διατύπωση των στοιχείων του τελικού σχεδίου ολοκληρώνεται με την έγκριση του πελάτη μετά από μια ή δυο συναντήσεις και ακολουθείται από τη μελέτη και ανάλυση των αποτελεσμάτων.

Είμαστε περήφανοι και σε θέση να πούμε ότι αυτό που βλέπετε είναι πραγματικά αυτό που θα πάρετε!!!

Προϋπολογισμός του έργου

Νέες προτάσεις διακόσμησης

Ήδη μετά από το στάδιο του σχεδιασμού είμαστε σε θέση να έχουμε ένα αρχικό προϋπολογισμό για τα κόστη της κατασκευής και μια εκτίμηση αναφορικά με το χρόνο που χρειάζεται για την υλοποίηση του έργου μας σύμφωνα με το σχέδιο.

Θεματοποίηση του έργου

Το εργαστήριο της παραγωγής μετατρέπει τα σχέδια σε πραγματικότητα. Δημιουργικοί γλύπτες, ζωγράφοι και τεχνίτες, όλοι ειδικοί στον τομέα τους συνεργάζονται για την δημιουργία εντυπωσιακών έργων. Όλα τα μέλη της ομάδας μας καθόλη τη διάρκεια της συνέχισης του έργου έως την ολοκλήρωση του, ελέγχουν την παραγωγική διαδικασία. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα έργα μας είναι εκτελεσμένα ακριβώς σύμφωνα με το σχεδιασμό στα πλαίσια του προϋπολογισμού και πάντα εμπρόθεσμα.

  Γλυπτά, logo & 3d σήματα.

  Οι γλύπτες μας μεταφέροντας την ιδέα τους στις τρεις διαστάσεις δημιουργούν πραγματικά μοναδικά κομμάτια τρισδιάστατων μορφών. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι σκληρά, όπως η πέτρα, το μπετό, τα μέταλλα ή το ξύλο,ο γύψος, αλάβαστρο η πολυεστέρας ή και πιο μαλακά, όπως ο πηλός ή ένα αφρώδες υλικό που αντιμετωπίζετε με επικάλυψη.

 1. 3D απεικονίσεις.
 2. Οι τρισδίαστατες απεικονίσεις αποτελούν εντυπωσιακές διακοσμητικές προτάσεις και χρησιμεύουν για επαγγελματικό στολισμό εξωτερικών & εσωτερικών χώρων, θεματικών ανοιξιάτικων πλατειών, χριστουγεννιάτικων πλατειών και πάρκων, εκθεσιακών χώρων, εμπορικών κέντρων, κεντρικών δρόμων.Τοποθετούνται σε αίθουσες, κτήρια, εισόδους καταστημάτων, εξωτερικούς τοίχους και ταράτσες εργοστασιών για να αυξάνουν την αναγνώριση και το κύρος των εταιριών.

  Ειναι κατάλληλα για πάρτυ, εγκαίνια, συναυλίες, φεστιβάλ, προώθηση προιόντων αλλά και για διακοσμήσεις εκδηλώσεων. χριστουγεννιάτικες φάτνες, χριστουγεννιάτικες αψίδες & μασκώτ, χριστουγεννιάτικα σκηνικά, αποκριάτικες διακοσμήσεις και πολλά άλλα μπορούν να διαμορφώσουν το χώρο σας.

  Μπαρ για παιδότοπο
 3. Τεχνητά βράχια & δένδρα.
 4. Η διαδικασία διαμόρφωσης του χώρου με τεχνήτα βράχια η δέντρα εΊναι μέθοδος που χρησιμοποιείται πιο πολύ σε χώρες του εξωτερικού. Ζυγίζουν λιγότερο και είναι πιο ανθεκτικά από τη φυσική πέτρα, αντέxουν στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες καi δεν αναπτύσουν ρωγμές. Το κόστος δημιουργίας είναι πολύ πιο χαμηλό απο την αγορά και τη μεταφορά φυσικών βράχων. Τέτοιες κατασκευές δημιουργούνται κατόπιν παραγγελίας με στρώμα απο σκυρόδεμα με ινοπλισμένο μπετόν σε σπρέι, EPS-διογκωμένη πολυστερίνη η πολυεστέρα.

  Aπεριόριστες δυνατότητες σε εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους, για ενυδρεία και τερράριουμ, για σιντριβάνια και καταράκτες, βραχόκηπους, λίμνες και πισίνες, εμπορικά κέντρα, εστιατόρια και εκθεσιακούς χώρους, κεντρικές πλατείες και πάρκα, χώρους διαμονής πελατών η πολιτών σε ξενοδοχεία, δημαρχεία, νοσοκομεία. Το έργο μας προσφέρει ευχάριστη οπτική αίσθηση και τέλεια διαμορφωμένο περιβάλλον.

 5. Ξυλουργικές.
 6. Στο εργαστήριό μας, το έμπειρο ξυλουργίκο τμήμα εργάζεται για να κάνει τα σχέδιά σας πραγματικότητα ανάλογα με τις ανάγκες σας στις διαστάσεις που θέλετε. Είτε πρόκειται για 3D σήμανση ή για ένα ξύλινο γλυπτό για πρόσοψη. Επεξεργάζοντας το ξύλο δημιουργούμε ανάγλυφες διακοσμήσεις χρωματισμένες ή με πρόσθετα στοιχεία. Σχεδίαση εκθεσιακών περιπτέρων, ξύλινα διακοσμητικά σπιτακια, ξύλινα σταντ, ξύλινα εξώφυλλα για μενού εστιατορίων, ζωγραφική σε παλιά αντικείμενα (ξύλινες λεκάνες – σκάφες κλπ), αγιογραφίες, διαφημιστικά σταντ, ειδικές κατασκευές για χώρους παρουσιάσεων, ξύλινες παραδοσιακές επιγραφές, ξυλόγλυπτες διακοσμήσεις.

Υπάρχουν άπειρες δυνατότητες τρισδιάστατων θεματικών κατασκευων:   ΕΡΓΑ ΜΑΣ.

Επιστροφή