Δημιουργία σχεδιών

Πειραματιστείτε και εσείς με σχεδιασμός μολυβιού!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όποιο όνειρο και αν έχετε, όσον αφορά σχέδια με μολύβι και κάρβουνο σε χαρτί μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε. Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε την πλήρη υπηρεσία από την ιδέα έως την σχεδίαση και το τελικό προϊόν.

 • Σκίτσα ζωγραφικής με μολύβι

  Η 3D ART THEMING προσπαθεί να φέρει το μοναδικό και το κατάλληλο σχεδιασμό για κάθε αγορά. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που ο κόσμος θα την σχολιάσει και αργότερα. Πρόκειται για την οικοδόμηση μίας συγκλονιστικής εμπειρίας που οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν επισκέπτοντας την ξανά και ξανά.

 • Σκίτσα, απεικονίσεις, 3D εικόνες για να σας δοθή μια ξεκάθαρη εικόνα πριν από την έναρξη της παραγωγής. Ο σχεδιασμός καλύπτει όλες τις διαδικασίες της προ-παραγωγής που οδηγούν σε ένα πλήρως λειτουργικό πρωτότυπο. Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία των διαφόρων ιδεών, για το πώς θα ανταποκριθεί σε αυτές τις ανάγκες, το πραγματικό σχεδιασμό του προϊόντος.

  γλυπτό προσόψεων

  Έλατε σε επαφή μαζί μας και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να συζητήσουμε τις απαιτήσεις σας.

 • Σχεδίαση μακετών για κάρτες & φυλλάδια, επισής σχεδίαση λογοτύπων.

  Μαθήματα ελεύθερου σχεδίου και αρμονία των χρωμάτων. Οι βασικές αρχές και τα πρωτα βηματα στο μολύβι και ξυλομπογιές, στη ζωγραφική με ακουαρέλα, τέμπερα και ακρυλικά χρώματα. Μαθήματα για την ελαιογραφία σε μουσαμά και καμβά, παστέλ κάρβουνο και κιμωλία, αερογραφίες και τα προβλήματα της τρίτης διάστασης. Πορτραίτα και γελοιογραφίες, μοντέρνα και αφηρημένη τέχνη, graffiti. Γνωριμία με τα οικολογικά χρώματα για παιδικά δωμάτια.

  ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ »

Επιστροφή