Σκηνικά από φελιζόλ

βιτρίνες καταστημάτων | θεατρικές παραστάσεις

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν θέλετε να έχετε ένα εντυπωσιακό κατάστημα που προσελκύει τους πελάτες, φροντίστε για την αισθητική του. Διακοσμήστε έξυπνα, και με 30% έκπτωση επί της τιμής που θα βρείτε στην αγορά θα ξεχωρίζετε,  εγγυημένα!!!

 • Η  ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΚΑΙ  Η  ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ  ΜΕΡΟΥΣ  Η  ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ  ΕΡΓΩΝ  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΔΙΕΘΝΕΣ  ΔΙΚΑΙΟ  ΚΑΘΟΣ  ΚΑΙ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ  2121/1993  ΚΑΙ  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ  ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ  ΧΡΗΣΗ  ΤΟΥΣ  ΔΙΧΩΣ  ΤΗΝ  ΓΡΑΠΤΗ  ΕΓΚΡΙΣΗ  ΤΗΣ  ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  3D ART THEMING.
 • Αντιπροσωπεύουμε την τέλεια γραμμή στο σχεδιασμό και στη διακόσμηση. Προσφέρουμε ανταγωνιστικές παροχές με τα τμήματα μας για τη γλυπτική, τη σκηνογραφία, την κατεργασία του ξύλου, την κατασκευή καλουπιών. Για να κάνετε την επιχειρηση σας να ξεχωρίζει, δημιουργήστε ένα νεό μοναδικό ντεκόρ, ένα περιβάλλον που οι πελάτες σας δεν θα το ξεχάσουν. Θα τους κάνει να ξεφύγουν σε έναν κόσμο όπου μπορούν να εμπλακούν εντελώς στη φαντασία και διασκέδαση.

  Προτείνουμε έναν ευέλικτο σχεδιασμό του χώρου σας με περισσότερες λειτουργίες προσαρμοσμένες στις επιθυμίες σας!

  Είτε ψάχνετε για μια ακραία εποχιακή αλλαγή, θεματική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ή και άλλα εορταστικά events, halloween decoration, αποκριάτικα, καρναβάλι, ειδικά πανό στους δρόμους, διαμόρφωση εποχιακών περιπτέρων, κουκλοθέατρα, θέατρα σκιών, διακόσμηση ειδικών χώρων, εμπορικά καταστήματα η εμπορικούς δρόμους, χριστουγεννιάτικα σκηνικά, χριστουγεννιάτικες αψίδες, πασχαλινές βιτρίνες, διακοσμητικά γάμου η βαφτισίων, θεματικό για όλο τον χρόνο όπως, διακόσμηση βιτρίνας καταστήματών, εκθετήρια προϊόντων, είτε απλά θέλετε να προσθέσετε τόνο στο χώρο σας, μπορούμε και αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες αυτές ώστε να αποκτήσετε ενα όμορφο και λειτουργικό περιβάλλον.

  Ενοικίαση διακοσμητικών & διαφημιστικών προϊόντων.

  Για να εμπλουτίσετε την εκδήλωσή σας ζητείστε μας να σας φέρουμε πανέμορφα τεχνητά δέντρα και βράχια, αστεράκια η ζαχαρωτά σκαλιστά ανάγλυφα και άλλες δραστηριότητες έναντι μιας πολύ λογικής τιμή, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή γιορτινή εικόνα στο χώρo σας που θα τραβήξει την προσοχή και θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

  Διακοσμητικά χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, χιονάνθρωπους, εποχιακά περίπτερα, διακοσμήσης για απόκριες μπορούν να στολίσουν το χώρο σας.

  Επιστροφή